Miljøvennlige Løsninger

Hurtigruten Trollfjord – opplevelser langs norskekysten

Hurtigruten er med god grunn svært stolte av sine skip som har eksklusive reiser langs hele norskekysten.
Med Hurtigrutens skip kan du oppleve Norske underverker langs kysten på flere måter og velger den ruten som passer deg best. Hurtigrutens hjemmesider gir oversikt over alternative skip og reiseruter, du finner linken neders i artikkelen.

Satser på miljøvennlige luftrensesystemer ombord

Jimco Nor har tidligere år levert KPC løsning til MS Nordkapp. Og har den siste tiden arbeidet med å skreddersy flere luftrense-systemer til blandt annet MS Trollfjord samt et antall av hurtigrutens båter. Målet for Hurtigruten er redusere lukt fra matlaging og å fjerne fett i kjøkkenavtrekkene på Hurtigrutens skip. Med Jimcos UV-anlegg og spesialtilpassede KPC systemer vil dette oppnås samtidig som internt vedlikehold og brannfaren reduseres.

Kontakt oss for en prat om KPC løsning for ditt område.

KPC står for Kitchen Pollution Controlsystem.

Foto: MS TROLLFJORD – Kilde: Hurtigrutens nettsider

KPC – Kitchen pollution control system

KPC System elementer består av KPC Rammer tilpasset hver enkelt kjøkken fra Byssa ombord til Kjøkken-Bistro på Trollfjord som er av flere båter KPS systemet skal installeres. Løsningen tilpasses og skreddersys i forhold til kravene og behovet ombord i båtene. Noen kjøkken krever kraftigere anlegg enn andre på grunn av større matproduksjon og dermed større fettmengder.

Systemet fungerer ved å rense luften i avtrekkksviften som er koblet til båtens ventilasjonsanlegg. Forurensning som fett, mat-os og organisk forurensning brytes ned og gjøres om til littegranne fint støv som blåses ut. Miljøvennlig løsning som reduserer forurensingen og lukten i båten og utenfor.

Foto: hentet fra Hurtigrutens nettsider

KPC – Kitchen pollution control system

Det blir montert inn sikkerhetsbrytere i hvert filterhus som vil gjøre at UV lyset automatisk slås av når filterne tas ut. Filterhusene leveres med doble filtre og har «baffle» i front og tråfilter i bakkant i stål – på den måten vil de vare til evig tid. UV-rammer og Filtre leveres også selvsagt i rustfritt stål.

Velg din favoritt blandt Hurtigrutens reiseruter og skip

Hurtigruten tilbyr et stort utvalg av skip og ruter langs hele norskekysten. For mer informasjon besøk Hurtigrutens nettside her

Kilde: Alle bilder er hentet fra Hurtigrutens egne nettsider: www.hurtigruten.com