Miljøvennlige Løsninger

Redusert spredningen av virus !

– Godt inneklima i eksisterende og nye bygg

JIMCO har utviklet en luftrenser, som kan integreres i himlingen eller taket i feks. møterommet, inngangsparti, kjellere osv.
Beboere, ansatte og besøkende til bygget vil oppleve et rent og behagelig inneklima. JIMCO AS i Danmark mottok EUs miljøpris i kategorien: «Cleaner Technology» i år 2000. Jimco`s UV-C og ozonteknologi er meget godt utprøvd med svært gode dokumenterte resultater.

Perfekt for innfelling i taket – gir ren luft fra start, i nye og gamle bygg

JIMCO`s MAC500 renser luften for bakterier, virus og fjerner lukt med opptil 99,9% innen 3 timer (av et areal opp til 60 m3). Den finnes både som mobil enhet og fastmontert enhet for diskre innfelling i taket.

Når MAC500C monteres i taket, og tilkobles strøm (220V) kan luftrenseren være i drift 24/7 – året rundt. Den vil være som en diskre og nesten usynlig installasjon i form av en rist oppe i taket.

Designet gjør denne til en perfekt løsning for mindre rom som møterom, entre/gang, kjeller eller rom hvor luften kan raskt bli trang. Dette er steder hvor MAC500C er velegnet for montering i tak/himling.

Bruksområder

  • pasientrom
  • hotellrom
  • behandlingsrom
  • entre/gang
  • møterom

Luften som har dårlig lukt, virus, bakterier og soppsporer gir et dårlig inneklima og miljø og det er påvist at det kan gi økt sykefravær. Med MAC500 renses luften ved hjelp av UV-C lys og ozon.

Luftrenseren en et gjennomprøvet og miljøvennlig produkt, som kan vise til gode resultater. En god HMS investering for helsearbeidere, deres arbeidsplasser og besøkende.

Bestilling og informasjon om MAC500C

Ta kontakt med oss i dag ved spørsmål om levering, pris og tilbud. Du kan laste ned produktarket for MAC500C – Integrert løsning for tak/himling.

Kan bestilles direkte på e-post info@jimco.no

MAC500C finnes også som mobil luftrenser for plassering i oppholdsrom. Her finner du produktarket for MAC500 mobil luftrenser.

Sjekk ut andre bruksområder for mobil luftrenser