Jimco Nor AS

JIMCO NOR AS

Vi er spesialister på å fjerne lukt og å rense luft på den mest miljøvennlige måten.
Markedets ledende aktør på fjerning av fett og lukt innenfor storkjøkken.

Jimco Nor AS er agent i Norge og Sverige for Jimco AS – et dansk selskap, som står bak noen av verdens me st enestående løsninger innenfor rensing og sterilisering av luft og forurenset vann.

Siden Jimco AS leverte sitt aller første luftrenseanlegg helt tilbake i 1993, har det gått svært bra for virksomheten. I dag leverer man anlegg til en lang rekke industribedrifter og institusjoner over hele verden og kundegruppen teller alt fra matprodusenter, næringsmiddelindustri og storkjøkken/restaurant til renseanlegg, skoler og pleiehjem. Kort sagt – ingen oppgave er for stor eller for liten.

Hos Jimco AS forener man sunn fornuft med innovativ nytenkning og det er denne kombinasjonen, som ligger til grunn for virksomhetens unike produkter. Det er ikke tilfeldig at Jimco AS er leverandør av luftrenseanlegg til noen av verdens største kjeder, som for eksempel McDonald’s, Scandic Hotels, Daloon og Danish Crown etc.
 
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om gode miljøvennlige løsninger – det vil lønne seg !

Gjennom de siste årene har Jimco AS mottatt en lang rekke priser for sine innovative og miljøriktige produkter. Blant annet;  EU’s Miljøpris, Fyn Amts Miljøpris og Langelands Erhvervspris.

EU's miljøpris 1999-2000

Forskning, utvikling og tilpassede løsninger:

Jimco AS driver en kontinuerlig forskning og utvikling innenfor sitt spesialområde med nye produkter og løsninger. Vi har en svært stor grad av fleksibilitet i vårt produktsortiment og vi kan lage spesialtilpassede løsninger til utvalgte kundegrupper innenfor storkjøkken, næringsmiddelindustri etc. for å rense luften fri for organisk forurensning eller fjerne uønsket lukt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende gjennomgang av konkret problemstilling eller prosjekter som kan være av både felles og allmenn interesse.

Patent