Miljøvennlige Løsninger

Noen av våre kunder

Jimco AS i Danmark har utviklet en helt ny og verdenspatentert type kompakt luktfjerner basert på Fotolyseteknologi. Apparatet finnes i 3 størrelser, med benevnelse; MAC 500, OZ 1000 og OZ 2000. Svært enkel installasjon og bruk.  

Apparatene brukes for å fjerne generende lukt og bakterier ( sykehus, avfallsrom, aldershjem, båt, bil, hjem, kjølerom og containere etc.)

Kunder som benytter MAC 500;

Eileen II

Seilyachten S/Y Eileen II er nå luktfri takket være Jimcos kompaktrenser Mac500 og det er hennes stolte eier Erling Storm takknemlig og glad for. Eileen II var blant verdens flotteste yachter da hun forlot Beddingen i Glasgow i 1934 – og det er hun fortsatt. Erling forteller at «Alle vet at trebåter krever stell, store båter – mye stell. Første bud er skikkelig vinter dekking, vårt motto for vedlikeholdet er sikkerheten først. Nå har vi også funnet en veldig god løsning på å fjerne uønsket lukt, noe som alle kjenner til og som kan være et problem i trebåter», dette uttaler Erling Storm.

St. Halvardshjemmet, Stiftelsen Kirkens Bymisjon, Oslo
Driftsleder Marius Mangseth

Omtale av MAC 500 – «
Her på sykehjemmet har de små boksene gjort en stor forskjell i innemiljøet ved effektivt å fjerne uønsket lukt. Ved å plassere dem på utvalgte pasient- og skyllerom har vi oppnådd en stor forbedring også i fellesarealene ved å stoppe luktutviklingen ved kilden. Boksene er hendige både i den forstand at de er diskré og at de er lette å flytte på for å settes inn der behovet er størst. I det hele tatt et topp produkt som vi er svært godt fornøyd med!  »

Eivind Skjelvik

Omtale av MAC 500 – «
Apparatet er prøvd ut i en 40-fots motorbåt. Båten er til helårsbruk, og det blir derfor litt «dufter» i fyringssesongen, med 3 dieselmotorer i underetasjen, og dieselfyring.
Apparatet virker til min fulle tilfredshet – det fjerner lukt, og etterlater en frisk atmosfære etter bruk. Det har særlig gunstig virkning på tekstiler, som klær, sengetøy, gardiner mv. Jeg er sikker på at jeg har fått riktig apparat – dette er passe kraftig til mitt bruk. Jeg er derfor svært fornøyd, også med den solide utførelsen, som borger for lang holdbarhet.   Og takk for personlig service ved overlevering.  »

Peder Klingwall 

Omtale av MAC 500 «
Jeg har brukt MAC 500 i mitt fotostudio og hjemme. Er fornøyd med måten den fjerner mat- og røyklukt som siver gjennom ventileringen i bygården jeg har studio. Merker også «lettere» luft hjemme etter den har stått over natta. Anbefales til de som sliter med sjenerende lukt i sine omgivelser.  »

Andre kunder med MAC 500 ;

Hotel Villa GullaSwedavia AB
Toyota SvendborgVålerenga Bo- og Servicesenter, Oslo
Demensdagsenteret RytterkasernenVentilasjonskompaniet AS
Sosialpsykiatrisk Senter, Bjarn N Nielsen – MarielundSurnadal vårdhem, Surnadal
St.HalvardshjemmetFelleskjøpet Rogaland/Agder AS
Kampen Elektriske ASSTÖDHUSET
MALMÖ FOLKHÖGSKOLAMollberg Hotell 
Norlandia Lofoten HotellNorlandia Hotel & Resort AS

Kompaktrenseren OZ 1000;

OZ 1000 er en av 3 typer kompaktrensere som Jimco tilbyr. OZ1000 brukes for å fjerne generende lukt og bakterier ( sykehus, avfallsrom, aldershjem, båt, bil, hjem, kjølerom og containere etc.)

Ved bruk av denne typen kompaktrenser skal man ikke oppholde seg i rommet. Den er svært enkel i installasjon og bruk.  

Panorama Konferansehotell ligger på Sotras sydspiss, helt vest i havet, i Sund kommune.

”Lukten vekk etter 40 min”  –  ”Sparer oss for mye arbeid og tid”

« Dette produktet har hjulpet oss i å effektivisere vår drift og utnyttelse av leiebiler. Vi stiller høye krav til vask og klargjøring mellom hvert leieforhold. I situasjoner der kunder har røyket eller har hatt dyr i leiebilen fungerer denne kompaktrenseren meget tilfredsstillende. Produktet er enkelt å bruke og samtidig svært hurtigvirkende. Kan absolutt anbefales! » Avis Bilutleie – avd Økern

Forhandler: Larvik Bilpleie og Bilglass A/S – Tom Meyer « Vi er kjempefornøyde med Ozon kompaktrenseren OZ1000. Den virker etter hensikten og tar bort all organisk lukt i luften når vi behandler kupeen på biler. Lukt fra tobakksrøyk, hunder osv. forsvinner fint. Er det derimot sur lukt fra meieriprodukter ol. som har satt seg godt fast i stoff og tepper må dette først vaskes bort med egnet middel. Vi anbefaler kompaktrenseren og står gjerne som referanse. »

Andre kunder med OZ 1000 ;

AVIS BILUTLEIERIIS BILGLASS
SUPER AUTO ASSAABCITY, Fornebu
Car Senter ASRecover Nordic AS
Fyns Politi, OdenseMunkebjerg Hotel
Scandic HotelBellmanskolan, Uppsala
Panorama Konferansehotell, SotraAircare AS
Car Cleaning Company Flesland ASFlatangen Vaskeri AS
Møller Bil ASVekst Oppdal

I tillegg har vi over 70 bilpleieselskaper og utleiefirma som benytter våre produkter i klargjøringen.