Miljøvennlige Løsninger

Personvern Innstillinger

Her får du informasjon om hvordan du kan kontrollere hvilken informasjon vi lagrer, og hvordan den kan brukes.​

Kontroll over dine opplysninger

Du har mange muligheter til å selv bestemme hvem som skal få lagre informasjon om deg, og hvordan den brukes. Vi har samlet en del tjenester og informasjon under, som gir deg muligheten til å velge selv.

Annonseinnstillinger

Vi viser annonser på våre nettsider. Både annonser servert fra oss på vegne av våre kunder, og annonser fra andre annonsenettverk. Du kan ikke reservere deg mot annonser på våre nettsider, men du kan velge å ikke få personaliserte annonser.

  • Du kan stille inn selv om du ønsker å få personaliserte annonser og fra hvem, på tjenesten  youronlinechoices.com.  Siden er en tjeneste levert av EU.

Google

Vi bruker Google annonseteknologi for å vise deg annonser. Hvis du har en Google-konto kan du endre annonseinnstillinger her .

Du kan også installere en egen add-in hvis du bruker Chrome, for å blokkere personaliserte annonser. Les mer om denne her.

Du kan lese mer om hvordan annonser fra Google, fungerer her .

Innstillinger for abonnenter / kunder

Hvis du er abbonnent eller kunde av Jimco Nor AS, kan vi sende deg tilpasset markedsføring for å gi deg mest mulig relevante tilbud og informasjon. Hvis du ikke ønsker dette kan du kontakte oss eller melde deg av for nyhetsbrev.

Innstillinger for Analyse

Vi bruker forskjellige analyseverktøy for å måle trafikk og generere statistikk om bruken av våre nettsider. Dette er nødvendig for å kunne levere en tjeneste til leserne våre og forbedre produktet for våre brukere.

Les mer om våre analysetjenester og sporing på vår side om Cookies .

Noen av analysetjenestene tilbyr mulighet for å reservere seg mot sporing:

Innsyn i dine opplysninger

Ønsker du innsyn i dine personopplysninger hos Jimco Nor AS kan du finne kontaktinformasjon for personvernhenvendelser på vår kontakt-oss side.