Miljøvennlige Løsninger

Samtykkeerklæring

Når du avgir et samtykke er det disse betingelsene du aksepterer.

Det samtykket du gir til Jimco Nor AS overstyrer reservasjoner i Reservasjonsregistret i Brønnøysund. Du kan når som helst melde deg av fra nyhetsbrev gjennom avmeldingslinken i vår elektroniske kommunikasjon eller på jimco.no. For mer detaljert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, les mer her . Ditt samtykke varer til du selv trekker det tilbake.  

Hem er Jimco Nor AS?

Se mer her

Hva samler vi inn av informasjon og hvilke opplysninger og data behandler vi?

Når du bekrefter påmeldingen må du oppgi riktig kontaktinformasjon – navn, adresse, epost og mobilnummer. Informasjon om ditt produkt vil kommuniseres gjennom post, e-post, og SMS. Du er selv ansvarlig for å til enhver tid holde kontaktinformasjonen din oppdatert. Du kan endre og tilpasse dine opplysninger ved å kontakte oss.

Vi vil samle inn, sammenstille og benytte informasjon om hvilke produkter du har kjøpt fra oss og hvilke område og produkter du har vist interesse for tidligere. I tillegg kobler vi sammen de opplysningene vi registrerer med offentlig tilgjengelige opplysninger, som for eksempel mobilnummer.

Dersom du har bestilt via digitale kanaler og/eller benytter våre digitale produkter o.l. vil vi også registrere opplysninger om enhet og IP-adresse. Vi bruker ikke sensitive personopplysninger om deg med mindre du har uttrykkelig samtykket til dette.

Hvorfor tar vi vare på informasjon?

Vi henter inn, sammenstiller og behandler disse opplysningene for å sikre at det vi sender ut er mest mulig relevant for deg. Vi deler kun informasjonen med andre hvis det er nødvendig for å levere tjenesten, eller når du har samtykket til det. Du kan til enhver tid endre og tilpasse dine opplysninger og samtykker.