Miljøvennlige Løsninger

Service og vedlikehold

Våre UV-C lamper har en driftstid på 10 000 timer og vil deretter ikke ha særlig effekt og må byttes. På større industrianlegg har vi PLS styring med egen indikator/timeteller som gir varsel når det er tid for å bytte lamper. Vårt nye styreskap STO-Multi-IB teller ned til 0 fra 9999 timer og da stopper anlegget og det vil være tid for lampebytte.

På den gamle modellen av våre kompaktrensere må man selv passe på å bytte lampe. Ved daglig drift av kompaktrenser på ca. 10 timer holder en lampe i ca. 2,5 år før den må byttes. På den nye modellen vi lanserte nå i år, så er det en egen indikator i front, som lyser rødt etter 8000 timers drift og når det er tid for å bytte lampe.

Vær oppmerksom på at lampen(e) kan lyse selv etter 8000 timer, men vil da ha begrenset effekt.

Ved service og vedlikehold på større industrianlegg, samarbeider vi med våre forhandlere med høy kompetanse og faglig dyktige mennesker innenfor sitt spesialfelt.

Vi ønsker å følge opp våre kunder med service og vedlikehold, som gir optimal utnyttelse av anlegget.

Serviceavtale

Alle installerte anlegg innenfor KPC – Storkjøkken og Industri får forslag til egen serviceavtale. Vi anbefaler at det lages en serviceavtale for enkelt ettersyn og rengjøring 1-2 ganger pr. år. I noen tilfeller vil det være behov for å rengjøre/vaske lampene og kontrollere at anlegget kjører under optimale forhold.

Vi har en egen database hvor vi har ca 500 anlegg fordelt på hele landet og vi følger opp alle de stedene vi har avtale, med jevnlig ettersyn/service. Det er en timeteller på styreskapet som legges inn i databasen etter hvert ettersyn og da beregnes automatisk gj.sn antall driftstimer på anlegget – vi har med det full kontroll på anlegge og vet når det er tid for lampebytte. 

Tilbud på anlegg 

I Norge har vi de siste par årene hatt stor suksess med våre KPC løsninger til storkjøkken og har en lang rekke installasjoner over hele Norge. Er kravet helt rene kanaler og luktfritt miljø, så kontakt oss. Vi står gjerne til tjeneste med service, oppfølging og tilbud på våre produkter.